Advies verbouwing

Advies verbouwing

Advies verbouwing: Een uitbouw realiseren met hulp van de interieurarchitect

Hebt u plannen om uw huis te verbouwen of uit te bouwen? Overweeg dan altijd een deskundig advies verbouwing van een interieurarchitect. Een interieurarchitect is in staat om u concreet te adviseren over uw verbouwplannen en denkt aan zaken waar u nog nooit aan gedacht hebt.

Ik wil u helpen om over alle facetten na te denken zodat u uw investering optimaal kunt benutten. Ik heb vaak verrassende ideeën waar u wellicht nog nooit aan gedacht hebt. Lees in ieder geval mijn tips voordat u overgaat tot de verbouwing van uw huis.

Advies verbouwing: Ga voor deskundig advies

Als u denkt aan een verbouwing van uw woonkamer, keuken of ander deel van uw huis dan is een goed begin het halve werk. Een goed uitgedacht plan betaalt zich altijd terug! Ga voor meer woonplezier, meer mogelijkheden en een fraai resultaat. Ik wil u behoeden voor fouten die later in de weg gaan zitten. Dat is zonde van de grote investering die u moet doen. Een goed advies verbouwing van een interieurarchitect is goud waard.

Advies verbouwing: Maak gebruik van creativiteit

Er is zoveel mogelijk! Hebt u dat allemaal in beeld? Denk aan de plaatsing van het raamwerk in combinatie met uw terras zodat uw woonkamer onderdeel gaat uitmaken van uw tuin. U kunt het dak van de uitbouw in glas laten plaatsen om meer licht in de uitbouw en uw woonkamer of keuken te creëren. Maak gebruik van vakmanschap om het optimale uit uw aanbouw of verbouwing te halen. Ik adviseer u graag.

Advies verbouwing: De inrichting en de uitbouw maximaal op elkaar afgestemd

Als u toch gaat verbouwen of aanbouwen dan is dit ook het ideale moment is om het interieur en de uitbouw maximaal op elkaar af te laten stemmen. Maak niet de fout door eerst een uitbouw te laten plaatsen en pas daarna interieuradvies te vragen. Het is veel beter om meteen bij aanvang zowel de aannemer als de interieurarchitect bij het bouwproject te betrekken zodat u er zeker van bent dat het maximale resultaat behaald wordt.

Advies verbouwing: Bereid u goed voor

Ik zie in de praktijk nog vaak grote vergissingen in de aanbouw of verbouwing omdat er eerst wordt gebouwd op een half advies. Na uitwerking van het advies blijkt dat het toch gemakkelijker, beter of goedkoper zou zijn geweest als….. (vult u dat zelf maar in).

Advies verbouwing: Bel nu voor hulp!

Bent u al bezig met de verbouwing? Liggen de plannen al klaar? Of denkt u er alleen nog over? Bel dan nu 073-5212829 voor een goed en betrouwbaar advies!

 

Goed advies verdient zich eenvoudig terugBel voor een kennismaking