Over van Nistelrooij

Over van Nistelrooij

Interieurarchitect of binnenhuisarchitect?

“Wij vonden het erg lastig om een concreet beeld te krijgen hoe de ruime woonkamer eruit moest komen zien. We hadden advies van een binnenhuisarchitect of interieurarchitect nodig. Het ging om meer dan alleen sfeer en materialen.
Na het maken van de woonanalyse, wist Theo heel goed wat wij wilden, hij kwam met een ontwerp dat meteen een schot in de roos was.
Theo heeft tijdens de uitvoering ook de volledige regie gevoerd over de planning en afspraken gemaakt met alle leveranciers. Ontzorgen in optima forma en helemaal in lijn met de goede en zeer plezierige samenwerking met Theo.”

Interieur ontwerpen

Van Nistelrooij interieurarchitect wil uw interieur ontwerpen. Ik ben een binnenhuisarchitect+, door mijn studie interieurarchitect heb ik ook bouwkundig inzicht, ik neem ik de volledige zorg uit uw handen. Ik denk met u mee over het eventuele verbouwplan en de mogelijkheid om iedereen zo goed mogelijk door te laten wonen of werken tijdens de werkzaamheden. Ik streef altijd naar een inspirerende verblijfsomgeving.

Categorieën interieuraspecten

Een interieur ontwerpen en het ontwerp vertalen naar een volledig interieurplan vergt inzicht en vakkennis. Een interieurplan bestaat uit vier categorieën:

  1. Inrichting van de ruimte en de meubelindeling
  2. Lichtplan, optimaal gebruik maken van dag- en kunstlicht
  3. Materialen en kleurenpalet
  4. Projectrealisatie / coördinatie

Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak om deze categorieën te bespreken.

De werkbeleving of leefbeleving staat centraal

De visie Van Nistelrooij interieurarchitect is dat elk interieur volledig moet zijn ingericht voor hen die er dagelijks gebruik van maken. Ik vertaal uw visie en wensen naar een voorstel dat past binnen het budget.

  1. Functioneel
  2. Aangenaam
  3. Veilig
  4. Efficiënt

Horen wat er niet wordt gezegd

Door mijn jarenlange ervaring luister ik ook naar de vraag tussen de regels door. Ik laat 28 jaar ervaring samengaan met de wensen en eisen van nu. Dat zorgt voor verrassende uitkomsten en tevreden klanten. Dat is mijn doel, het overtreffen van uw verwachtingen. Ik werk net zolang totdat u volledig tevreden bent.

28 jaar ervaring met tevreden klantenBel voor een kennismaking

De werkwijze van Van Nistelrooij interieurarchitect