Werkwijze

Werkwijze

Vindt u het ook zo vervelend dat projecten altijd duurder uitvallen dan begroot? Of dat u een advies krijgt waar u eigenlijk niets aan heeft? Vaak hebt u mensen nodig bij de uitvoering van het interieurontwerp. Vakmensen die u moet ontvangen en waarvan u hoopt dat ze op tijd komen.

Uw huis of bedrijf worden in rust verstoord waardoor wonen of werken nauwelijks nog mogelijk is. Deze ergernissen zorgen ervoor dat u de werkzaamheden voor een passend interieur blijft uitstellen. Dat is niet nodig. Contact

Zorgen uit handen

Ik help u met een kleuradvies maar ik neem ook, als u dat wenst, de complete projectcoördinatie uit handen. Door de jaren heen heb ik veel ervaring met planningen en het bieden van oplossingen bij problemen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Uw interieur is bij mij in goede handen.

Interieurontwerp

De kracht van mijn  interieurontwerp zit in de vertaling van uw visie en wensen. Ik vertaal uw vraag in een interieurplan dat past bij het doel en blijft binnen het gestelde budget.

Kort stappenplan interieurontwerp

  1. Tijdens de kennismaking bekijk ik direct of ik  u kan helpen met uw interieurprobleem. Daarna biedt ik u een oplossing in een vrijblijvende offerte.
  2. Ik maak een uitgebreide analyse over de huidige situatie en de gewenste situatie. Dit is een belangrijke fase. Hiervoor ga ik u heel veel vragen stellen, zodat de interieurvraag helder is en het antwoord passend zal zijn.
  3. We bespreken de kosten van de materialen en eventueel de aanschaf van meubelen.
  4. Ik maak een ontwerp afgestemd op het doel, de gebruiker(s), en de ruimte(s). De kleuren, de materialen en eventuele bouwtechnische oplossingen staan hierin beschreven.
  5. Het is mogelijk dat ik na goedkeuring het project alle zorgen uit uw handen neem. Op die manier kunt u zich op andere zaken richten. Ik zorg voor de volledige projectrealisatie.

Het kan zijn dat u niet het hele traject nodig heeft maar ondersteuning wilt bij één van de stappen. Ik bespreek dit graag in ons kennismakingsgesprek.
06-653187687Meer informatie aanvragen

 

Wonen

Zakelijk