Referenties

Referenties

Klant aan het woord

Het woord is aan de klant van Van Nistelrooij interieurarchitect. 06-653187687

Ontzorgen in optima forma

Wij hadden al geruime tijd plannen om onze woonkamer en het interieur aan te passen. Mede gezien de afmetingen (veel m2) en situering van deze ruimte vonden wij het erg lastig om zelf een concreet beeld te krijgen hoe het er uit moest komen zien.
Het ging vooral over materiaalkeuze, soort stoffen e.d., maar al met al kregen we geen beeld van het ‘totaalplaatje’. Bij een bezoek aan een showroom van openhaarden liepen we Theo tegen het lijf en hebben we een afspraak gemaakt.
Na een tweetal gesprekken wist Theo blijkbaar al heel goed wat wij wilden omdat hij met een ontwerp kwam dat eigenlijk al meteen een schot in de roos was. Het eerste ontwerp ging over de hoofdlijnen: indeling ruimte, bouwkundige aanpassingen en algeheel sfeerbeeld. Vervolgens werd in detail ingezoomd op stijl, materiaalkeuze en kleurstelling. Met enkele kleine aanpassingen is dit ontwerp ook daadwerkelijk uitgevoerd waarbij Theo ook de volledige regie voerde over de planning en afspraken met alle leveranciers. Ontzorgen in optima forma dus en helemaal in lijn met de goede en zeer plezierige samenwerking met Theo.
Inmiddels is het al zo’n 3 jaar geleden dat de werkzaamheden zijn afgerond en nog steeds zijn we erg tevreden met het eindresultaat. Mochten we in de toekomst weer een interieurarchitect nodig hebben, dan is Theo zonder enige twijfel ‘onze man’!

 Lith._0872

Fantastisch lichtplan

In 2011 waren we toe aan een complete metamorfose van onze huiskamer. We wisten wel hoe het er uit moest gaan zien maar een goed lichtplan is een ander verhaal. Daarin heeft Theo ons ontzettend goed geholpen. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en een fantastisch lichtplan gemaakt. Heel nauwkeurig en gedetailleerd uitgewerkt en het klopte allemaal. We genieten er nog alle dagen van!!

Martien en Margriet

Corput.2392

Deskundig en bouwkundig onderlegd

Voor de inrichting van onze luxe groepsaccommodatie hebben we gebruik gemaakt van de diensten van Theo van Nistelrooij. We hebben deze samenwerking als zeer prettig ervaren. Theo is deskundig, bouwkundig goed onderlegd en hij voelde onze wensen goed aan. Hij kwam met goed uitgewerkte voorstellen en zocht waar nodig naar alternatieven. Nog regelmatig ontvangen we complimenten van onze gasten over de sfeervolle en warme inrichting van De Buitenhorst!

 Buitenhorst._2411

Aanbeveling

Inmiddels hebben wij al drie keer met Theo gewerkt. Als je van goed uitgewerkte voorstellen, een goede begeleiding, een goed advies en goede technische kennis van zaken houdt dan kan ik een ieder Theo aanbevelen. Wij hebben dankzij zijn voorstellen een geweldig huis volledig verbouwd en zijn inbreng was fantastisch. Voorstel voor lichtplan, ruimtelijke indeling, vloerkeuze, en opstelling van het interieur was geweldig.

Een zeer tevreden echtpaar uit Heijen.

 hoogen

Praktisch

De heer Van Nistelrooij / Theo heeft goed geluisterd naar onze wensen! Zijn ontwerpen waren praktisch (beschikbare ruimte optimaal benut), verrassende oplossingen waar wij zelf nooit op zouden zijn gekomen) en robuust (duurzame oplossingen). Daarbij hebben wij het als heel prettig ervaren dat de heer Van Nistelrooij / Theo een aantal alternatieve ontwerpen heeft opgesteld waaruit keuzes gemaakt konden worden die binnen het beschikbare budget pasten.

Bonink.03212