Home

Interieurarchitect nodig?

Van Nistelrooij interieurarchitect, het adres voor kleuradvies tot projectrealisatie.

“We hebben deze samenwerking als zeer prettig ervaren. Theo is deskundig, bouwkundig goed onderlegd en hij voelde onze wensen goed aan. Nog regelmatig ontvangen we complimenten van onze gasten over de sfeervolle en warme inrichting van De Buitenhorst!”

Bedrijfsruimte

Hebt u een interieurarchitect nodig om uw kantoor effectief in te richten? Wilt u weten of u uw bedrijfsruimte wel optimaal benut? Wilt u uw huisstijl smaakvol doortrekken naar het interieur?

Een interieur is vaak een forse investering. Een goed advies van een interieurarchitect verdient zichzelf terug. Een goed interieur is tot de millimeter uitgewerkt. Samen met u bespreek ik de gebruikerswensen en ik vertaal uw wensen met mijn kennis en jarenlange ervaring naar een effectief interieurplan.

Aandachtspunten

Goed advies verdient zich eenvoudig terugBel voor een kennismaking
  1. Functiegebruik
  2. Onderhoud
  3. Duurzaamheid
  4. Uitstraling

Voorbeelden

Wonen

U vraagt zich af, waar zet ik mijn meubels neer om ruimte en sfeer te combineren? Hoe maak ik optimaal gebruik van daglicht en waar let ik op bij kunstlicht? Hoe zorg ik dat de keuken en de woonkamer in verbinding staan zonder dat ik in de rommel kijk? Wat kan ik nu met mijn zolder? Welke kleuren kan ik het beste gebruiken?

Van Nistelrooij interieurarchitect helpt.
Nodig mij uit voor een vrijblijvende kennismaking. Ik vertaal uw woonwensen naar een verrassend sfeervol plan. Tijdens de kennismaking kijk ik naar uw  woonprobleem en ik vertel u meteen of ik u kan helpen.

Aandachtspunten

  1. Gezinssituatie
  2. Gebruikersdoelen
  3. Stijl/ smaak / sfeer

 

 

Over uw interieurarchitect

Voorbeelden